divendres, 13 de novembre del 2009

El programa d'aquesta setmana de trot de Ràdio Marratxí

Aquesta setmana al programa de Ràdio Marratxí Va de Trot a més de fer una repàs a l’actualitat del trot illenc, comptarem a l’estudi amb un dels veterans del nostre trot, Tomeu Llobet. També tendrem en directe a Jaume Fuster, vicepresident de la Federació Balear de Trot, que aclarirà alguns dels temes actuals en què està implicada la institució, com el futur de les curses a Manacor, la reunió amb Toni Nadal o la pol•lèmica sanció imposada a Toni Riera Prim.
Per telèfon tendrem a Pedro Carreras del restaurant de Son Pardo per parlar-nos de les exitoses curses d’ases de diumenge passat. A més intenvendrà Uli Schnieder per comentar la tornada a la competició de Nardon DF i la participació d’Odysse de Font al Critèrium dels Quatre Anys. El darrer en intervenir serà Tomeu Llobet fill per parlar de l’experiència de la setmana passada al Trophée de l’Espagne disputat a la pista de Mauquenchy.
Recordau que ens podeu escoltar cada divendres a les 19.00h. i els dissabtes a les 15.00h. al 92.9 de la FM i també en directe per Internet a la plana http://www.radiomarratxi.es/ .

Biel Sánchez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada